Hur du bokar

För att kunna boka/avboka plats själv via internet måste du vara medlem och ha ett aktivt träningskort på Friskis&Svettis i Kungsbacka.

Gör så här:

• Klicka på "Schema & bokning" sedan "Boka plats" och därefter på "Logga in" så passbokningen öppnas med inloggningsformuläret.
Där det står användare skriver du in ditt kortnummer, alla 10 siffror om du har nytt kort och alla 5 siffror om du har ett äldre. Har du bara fyra siffror så lägg till en nolla i början, t ex 03165.
Där det står lösenord skriver du in ditt födelsedatum enligt formatet ååååmmdd, t ex 19770322, och loggar in.
  
• Välj vilken dag du vill boka plats till. Du kan tidigast boka plats på ett pass 48 timmar innan passet startar. Om det är för tidigt att boka står det "Stängt".
 

• Finns det lediga platser eller reservplatser står det "Platser kvar" eller "Reserv" efter. Klicka på "Boka" eller "Boka reserv" (se nedan) efter det pass du är intresserad av. Om det inte finns några reservplatser står det "Fullt". Du kan maximalt boka 3 ordinarie platser på en 48-timmarsperiod, och 5 reservplatser.

• För att boka reservplats: Tryck "Boka reserv" efter passet. Då kommer aktuellt pass fram med datum och klockslag. Tryck därefter på "Boka reserv" igen! En text kommer upp "Du är bokad som reserv". Gå sedan in på "Bokningar" så ser du vilken plats du har i reservkön. Du får ett mail och ett SMS om du blir ordinarie på passet. Du kan få en ordinarie plats fram till en timma före passet så det är viktigt att du bevakar din plats fram till denna tid.

• För att se dina bokningar, klicka på "Mina bokningar". Här kan du se vilka pass du bokat in dig på, liksom om du står som reserv och vilken reservplats du har.

 • Bokad plats måste hämtas ut senast 10 min. före passet startar, därefter släpps platsen. Tänk på eventuell köbildning och hämta ut din biljett i god tid. Du kan tidigast hämta din bokade biljett 90 minuter före passet startar. 

• Bokningen stänger 30 minuter före passet börjar, därefter gäller drop in. 

 

 

Hur du avbokar

• För att avboka dig från ett pass, logga in med kortnummer samt födelsenummer, klicka på "Bokningar", klicka på "Avboka" efter det pass du inte kan gå på. 

• Om du inte har tillgång till Internet går det bra att ringa till oss för att boka eller avboka. Ibland kan det vara många som ringer och/eller många som behöver hjälp i kassan och då hamnar du i telefonkö. Vi har dock begränsade möjligheter att ta emot avbokningar per telefon under vissa perioder.

• Av hänsyn till andra motionärer som vill ha din plats ber vi dig avboka så snart du vet att du inte kan träna så att någon annan kan ta platsen. Du kan avboka dig fram till 60 minuter innan passet, därefter stängs bokningssystemet och vi kan inte heller ta bort dig manuellt. Kommer du då inte på passet så kommer du att få en varning.

• Glöm inte heller att avboka din reservplats!

• Missad avbokning ger en varning. Efter tre varningar (inom en 60-dagars period) låser vi träningskortet för vidare bokning i 30 dagar. Kortet kan aktiveras igen hos oss mot en administrativ avgift på 100 kr. Detta för att ge dig bästa möjlighet att träna och undvika outnyttjade platser. OBS! Blir ditt kort låst kan du fortfarande träna men du kan inte boka dig på pass! Du får i stället gå till receptionen då du kommer och hämta din biljett.

Uppdaterad 2014-10-29. Med reservation för ändringar.