Några ord från Sussie...sussie jul 17


God Jul alla medlemmar!

Att vara medlem i föreningen Friskis&Svettis ska kännas som att man delar något stort och mäktigt med många andra. Men det ska också kännas familjärt och tryggt. Vi vill att ni medlemmar här i Kungsbacka ska känna er delaktiga i vår förening och att vi lyssnar på er. Allt går inte att förverkliga men vi gör alltid vårt bästa för att så många som möjligt av er ska finna det trevligt att träna och umgås hos oss. På detta sätt vill jag tillsammans med alla våra fantastiska funktionärer tacka för det gångna året och hoppas att vi ses under 2018.

God Jul och Gott Nytt år!

Sussie Ekstorm, verksamhetschef på Friskis&Svettis i Kungsbacka


Medlemsbrev jul 2017


​​
clownsussie


Öppet hus för alla familjer!

Jag tror inte att det har undgått någon hur viktigt det är att barn får röra på sig och att de även har ett naturligt behov av detta. Vi vet väl alla hur det ser ut idag när det gäller den digitala världen, den tar mycket av barnens tid i anspråk men det ena behöver ju inte förta det andra.

Vi på Friskis tror att om vi redan vid en tidig ålder erbjuder barnen ett lustfyllt sätt att få röra på sig så bygger vi upp ett behov hos dem som de tar med sig genom livet. Det ska inte vara några krav på prestation, inte vara tävlingsinriktat, inte vara dyrt och inte heller kännas ouppnåeligt. Det ska helt enkelt vara kul och alla ska få vara med! Därför erbjuder vi barn från 2 år och upp till 12 års ålder lustfylld och lättillgänglig träning av god kvalité.

Boka gärna upp lördagen den 28/10 redan nu ock kom till oss för då erbjuder vi dig och din familj att prova på riktigt härlig rörelseglädje tillsammans!

Håll utkik efter mer info om denna dagen som kommer snart.

Välkomna!

Sussie Ekstorm, verksamhetschef på Friskis&Svettis i Kungsbacka


Sussie


Hej där medlem!

Då har skolorna börjat igen och de flesta semestrar är slut. Säga vad man vill om att sommaren är över för denna gången och hösten lurar runt hörnet. Det känns ändå lite härligt att vara tillbaks i vardagen igen, luften är frisk och lite krispig.

Det är skönt att återigen få in rutinen med att träna regelbundet också. Tänk vad annorlunda det känns i kroppen när man är van att träna kontra att inte träna som en del av er kanske inte har gjort nu i sommar. När man låter sin kropp vila från träning ett tag så brukar den bli sugen på att få användas igen och ibland behöver man göra så för att hitta tillbaks till lusten.

När lusten sedan är tillbaka vill man gärna trötta ut sina muskler och låta hjärtat pumpa på för fullt igen. Jag hoppas att du känner så för i höst kan vi erbjuda dig över 100 pass i veckan. När regnet smattrar mot rutan känns det extra mysigt att träna i en grupp där man omges av positiva människor som kämpar på med sin träning och ser nöjda ut. Träning gör ju oss lyckliga genom att förse kroppen med lyckohormonet endorfin.

Våra två gym och vårt cirkelgym står nu redo att ta emot dig, de bara längtar efter att fyllas av alla våra härliga medlemmar här på Friskis i Kungsbacka. Våga pröva något nytt nu i höst, gå inte av ren rutin på samma pass vecka ut och vecka in, din kropp behöver omväxling. Varva gärna soft-pass med lite hårdare träning, Yoga kan vara din grej fast du aldrig har testat, Flexpass är spännande o s v.

Jag hoppas att du plockar till dig av vårt smörgåsbord av träning och njuter av att din kropp tycker om att få röra på sig. Friskis har alltid haft som syfte att erbjuda lättillgänglig träning av hög kvalité för alla och det tänker vi fortsätta med.

Välkommen in i värmen och gemenskapen här på Friskis&Svettis i Kungsbacka!

Nu ser vi fram emot en härlig höst!

Sussie Ekstorm, verksamhetschef på Friskis&Svettis i Kungsbacka